RÖÖÖÖÖÖÖSTA- på min underbaraste Felicia

Rösta på
www.ffeliicias.blogg.se


HON SKA VINNA VECKANS BLOGG
Rösta här

http://feliciastockholm.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-1.html?_tmp=81d8b2e596557455837cc06396b40870ee8220d6

Bort till Andra Sidan av Himlen Eller Nått...

Hejssan!
Idag så har jag bara chillat teep, jag har suttit vid datorn . tvn och en massa saker, men innan det så var jag med Underbaraste Felicia. men bara en stund för sen skulle hon till sin pappa. vi ränsade hennes morfars Jordgubbar kuul och Gott (A) set slank ju ner en o annan jordgubbe imellan åt , men iallafall nu har jag duschat har just varit på träning, det känns fett skönt har juh lixom inte tränat på år occh dar,
Imorgon så är det cup fett kuul , första matchen 10.30 på nydala plan 11 om nån vill veta(A) , vi möter teep Infjärden .
aja PussochKram <3
Älskarer ;*

Jag ochh Flizz<3


SOORRRRY!

jag e ledsen att jag inte har skrivit helt och hållet mitt fel. men jag har inte haft tillgång till datorn men nu skriver jag i alla fall.
ehmm sist så hade inte göteborgarne kommit men nu har dom farit och vi är i stockholm.
vi var på stan idag och jag köpte en Liten väska :P fett söt tycker jag iallafall. my hon köpte två tröjor och en väska :P en av tröjorna  var en Reggae tröja :)
så mkt mer  har inte hänt och jhag skriver imon och det lovar jag ;D





sån väska fast svart köpte jag 


och my
sån fast Grå teep .
och
och en sån (inte min bíld hitta på google fanns ingen bättre ) ;D

hejsan!

hello!
idag så har vi börjat vår resa ner mot dallarna till min stuga i Pingbo som ligger mellan falun och Borlänge. just nu så sitter jag i bilen och tråkar. jag har inte så mkt batteri på datorn så det får bli ett kort inlägg.
när vi kommer fram ska jga kasta mig på sängen jag e så himla trött men jag kan aldrig sova i bil elr buss det går bra inte. och my den jäveln sover så man har ungen att prata med.
men aja vi ses ikv bloggen då ska jag ta och blogga mera.


jag saknar min älskade Felicia Redan <3
Pusshejs
Linnea

when i can breath again, dream again .....

Hejsan bloggn!
idag vaknade jag jätte sent av att jag fick ett sms av Felicia, och då satte jag mig vid min dator och chillade. DÅ undrade Felicia om jag ville på utebadet med henne, Tess och Julia, det ville jag juh men det blev lite krångel, för att jag var pank och mamma hade inte nåra kontanter, men då så kom mormor hem till oss för att hjälpa att städa och då fick jag pengar av henne. det var iallafall jätte kul på ute badet vi åkte ruschkana och skrattade, och jag och felicia försökte att klättra upp från slutet men det gick inge vidare.
sen har jag bara chillat , jag och pappa tog en middag på Resturang Sjömärket, och jag åt biff med potatisgratäng och han med. det var jättegott.
Efter maten for jag hem till mamma och såg på tv och packade inför semestern till Stugan i dalarna och Stockholm på Torsdag. det ska bli kul att fara dit.
annars har det inte hänt så mkt. 
 slänger in en bild från pingbo(stugan)  från förrförra året.



Sebbe
Jag
My

Pusshejs
LL


pigg men endå trött!

¨hejsaan
lite sent men jag har absolut inget attt göra jag e pigg men endå jätte trött, just nu pratar jag med chrills och sebbe påå msn men dom e tråkiga,
jag vet inte varför jjag skrev ett inlägg men.
iallafalll har  jag varit med felicia idag, igår och ïmon vi har juh så himla kuul ;P
vi har teep badat och sånt.occh jigår vatr vi på vännäs dagarna och köpte reggae tröjor :P
och åkte karuseller. fett kul.
bilder från vännäs kommer imon/idag .



aja

pusshejs
Linnea


ojdå!

hejsan!
jag är jätte ledsen att jag inte har skrivit på nästan en vecka fel av mig.
men jag hat juh inte gjort så mkt det har jh varit så dåligt väder. men jag och Felicia badade i förregår med Anton och Viktor fett niice. det var ganska kallt men vi badade iallafall en stund :P.
jah det blir ett kort inläggmen jagska särpa mig med att missa en hel vecka
,




Puushejs
Linnea

until you come back i have no reson.....

hejsan!
idag har jag bara chillat och tatt det lugnt ganska skönt men bOOOOOOring jag har inte gjort nått teep så jag har inte så mkt att skriva men jag ser film på femman som heter JärnGämget som är rätt bra men den är lite hemsk men det går bra .
har inte så mkt mer att skriva


längtar till baka till er 7:2 blivande 8:2
det kommer bli hur kul som helst men endå tråkigt att veta att det bara är två år kvar med er det känns hemskt men dom de årne kommer bli lika bra som åren med 6:1 <3 kankse bättre vem vet men jag saknar 6:1 som satan ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3



Pusshejs från
Linnea

until you come back i can't breath.....

hejsan bloggen!
idag har jag varit på utebadet med Angelica. det var jätte härligt har inte fått doppa huvet sen jag har varit sjuk och det kändes som en befrielse att kunna doppa sig :P
igår var jag med felicia och vi gjorde en blogg tillsammas och jag kanske inte kommer vara lika aktiv här då men jag lovar att försöka att var aktiv på båda men ni kan ju alltid läsa den ni hittar den på adressen
www.floowerpoower.blogg.se kolla in den och kommentera
vi såg en film som heter Honey det finns beskrivning på andra bloggen och den vill jag verkligen rekommendera att se :)
och nu sitter jag här och skriver och jag se film ikv men vet inte vilken det blir :P
och jag ska äta glass oså.
det är inge mer att säga om dagen förutom att den var jätte härlig



lite gammal bild ´men endå :)



Pusshejs
Linnea

RSS 2.0